Daxa Sistemes, S.L.

Avís legal i Copyright

D'acord amb la Llei de Serveis de la Societat de l'Informació i del Comerç Electrònic, en compliment del Capítol II, Secció 1a, Article 10, es facilita a l'usuari les següents dades sobre l'empresa propietària d'aquestes pàgines Web.

 

1. DADES DEL REGISTRE DEL NOM DE LA SOCIETAT

Nom de la Societat: Daxa Sistemes, S.L. Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 42300, Foli 22, Secc. General, Full B 402809,  Inscrip.1-CIF: B65470999
E-mail: info@daxasistemes.com
Telèfon: (+34) 93 352 10 96.
Nom de Domini: daxasistemes.com

 

2. PROPIETAT LEGAL I COPYRIGHT

Aquesta Web i el seu contingut és propietat de Daxa Sistemes, S.L.
La marca "Daxa Sistemes" i el seu logotip és una marca comercial registrada per Daxa Sistemes, S.L.

El contingut d'aquesta web està protegit per la Llei de Propietat Intel·lectual (RDLeg 1/1996). Queda prohibida la reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb el contingut d'aquestes pàgines web, que necessitarà sempre l'autorització expressa de Daxa Sistemes, S.L.

S'adverteix expressament que aquestes activitats estan castigades per la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.


1. Daxa Sistemes, S.L. no es responsabilitza de la mala utilització dels continguts d'aquestes pàgines web per part de l'usuari.


2. Daxa Sistemes, S.L. no es responsabilitza del contingut i l'informació de les pàgines web de terceres persones connectades per enllaços (links) amb les pàgines web de Daxa Sistemes.


3. Daxa Sistemes, S.L. es reserva el dret d'actualitzar els continguts d'aquestes pàgines web i també d'eliminar-los quant ho cregui convenient, i de limitar-hi o impedir-hi l'accés, de manera temporal o definitiva.


4. Daxa Sistemes, S.L. no garanteix l'absència de virus ni d'altres elements en la web que puguin produïr alteracions en el seu sistema informàtic. Daxa Sistemes, S.L. no es responsabilitza dels perjudicis ocasionats pels virus informàtics o pels elements informàtics de qualsevol índole.